Tegels uit Italië en Spanje

Weet u wat het Noord-Italiaanse Modena en het Spaanse Castellón de la Plana gemeen hebben? Het zijn plaatsen die al sinds mensenheugenis bekend staan om de tegels die er vervaardigd worden. Deze vloer- en wandtegels zijn gewild vanwege hun kwaliteit en schoonheid. Ook in Nederland worden er veel tegels uit deze streken verkocht.
En veel van die tegels worden door Trans2000 Logistics van Italië en Spanje bij de Nederlandse verkooppunten afgeleverd. U zou kunnen zeggen dat het één van onze specialismen is, het vervoeren van tegels. Doordat wij al lang zaken doen met de fabrieken ter plaatse – één van onze medewerkers al ruim 20 jaar – zijn we goede bekenden van de meeste tegelproducenten. We maken afspraken met de fabrieken over de ladingen en worden op de hoogte gesteld wanneer we een bepaalde lading kunnen komen ophalen. En dat werkt uitstekend.
Zo regelen we het hele traject, inclusief het controleren van de lading en wordt er bij de opdrachtgever afgeleverd zonder dat hij zich enige zorg heeft hoeven te maken over het transport. Dat is onze zorg.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen bij transporten van en naar Zuid-Europa of een andere regio? Vul ons offerteformulier in en we komen snel bij u terug met een scherpe offerte op maat.